Over ons

Graaff Bouwgroep is een bouwbedrijf met veel ervaring in restauratie, renovatie en revitalisatie van gebouwen.

Werken met monumenten is een vak apart. Het is een wereld waar het verleden en het heden elkaar kruisen. Het vakmanschap van vroeger begrijpen en op waarde schatten, maar ook het toepassen van de kennis en technieken van vandaag en de toekomst.

Over ons

Graaff
Bouwgroep

  • Bouwen doe je samen en dat is wat ons heeft samengebracht
  • Aangevuld met een vaste kern van vakkundige onderaannemers en leveranciers
  • De benodigde externe kennis en expertise

Zo vormen wij de beste groep voor elk project.

Verdiepen in het doel
en uw wensen

Elk project en elke opdrachtgever is anders, dit vraagt om maatwerk. Graaff Bouwgroep verdiept zich in het doel en de wensen van de opdrachtgever, dit is essentieel voor een succesvol project.

Vervolgens stellen we een zo optimaal mogelijk team samen. Wij verwachten dat onze opdrachtgever onderdeel wil uitmaken van dit team. Alleen zo kunnen we een perfect passend maatpak afleveren. Kennis, kunde en vakmanschap zijn erg belangrijk, maar onderling vertrouwen is onmisbaar. Vertrouwen en transparantie in het team ontstaan doordat we er zelf mee starten.

Graaff Bouwgroep is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Met behulp van onze steun geeft WWF bos terug aan de aarde. Een bos is meer dan een optelsom van bomen. Een bos is een uitgebalanceerd ecosysteem van bomen, planten en dieren. Ook voor ons als mens is bos van levensbelang. Het geeft ons voedsel, zorgt voor onze waterhuishouding en is een belangrijke partner in de strijd tegen klimaatverandering.

Bossen zijn ontzettend belangrijk, maar toch verliezen we ze in een alarmerend tempo. Samen met WWF geven we bos terug aan de aarde. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat en de biodiversiteit.